Takaisin artikkeleihin

Tj-Jarin tammikuun terveiset

NJC:lle menestyksekäs vuosi 2022 siivittää mukavasti uutta vuotta 2023. Laakereille ja hyvän olon tunteeseen ei kuitenkaan jäädä ihmettelemään. Uusia positiivisia asioita on jo viritetty, vaikka tj sai napattua kulkutauteja riesakseen, ja oli poissa rivistä useamman viikon.

– Meijän hyvä porukka hoitaa hommat ja se tuli tojeksi, kun itte köhisin kotona. Täytyyki heti näin terveisten alakuun sanua ja toivua kaikille terveyttä.

 –  Menny on mennyttä, ja sen pohojalta rakennettaa tulevaa. Meillä se tarkottaa hyvän vuojen päälle uutta hyvvää. Me ollaan palakattu kaksi uutta ihimistä NJC-toimistoille töihin, toine Pohojois-Pohojanmaale ja toine Kemmiin.

– On nii mahtavaa saaha uusia persoonia ja uutta virtaa talloon. Yhtä hyvä viilis on, kun vanaha….tai siis…kokenut…eiku hyvä tekijä…pallaa. Tervetuloa mammalomalta töihin Riittaliisa!

– Laitelkaaha ihmiset työpaikkahakemuksia, ja kesätyöpaikatki on jo haettavissa. Näytetään yhessä, että rakentamine ja teollisuus rullaa tekemisen meiningillä, ja tuo hyvvää ihimiste pöytään.

Terveisin

Vihelän Jari, toimitusjohtaja NJC:stä

Seuraavaksi: Kesätyöhön juttutuokion kautta

Lue uutinen