Takaisin artikkeleihin

Tj-Jarin joulukuun terveiset

Jari Vihelällä tulee vuosi täyteen NJC:n toimitusjohtajana. Jatkossa Jari kertoo kuukausittain terveiset. Tässä kohtaa kuitenkin summataan vuotta 2022, mitä on tapahtunut ja millä mielellä katsotaan tulevaisuuteen. Näin Jari kertoo omatyylisesti kalajokis-oululaismurteella:

– Vuosi 2022 on ollu meille hyvä. Uusia toimipisteitä on avattu Raaheen ja Seinäjoele, ja aijemmin avatut paikkakunnat toimivat ootetusti, ja ylikin. Varsinki pohojosessa voijaa heittää hattua ilmaan.

– Meille olisi ollu kysyntää muun muassa horecan ja kaupan aloillekki, mutta NJC keskittyy tuntemillee toimialoille.  Meijän vokus on jokaisessa työntekijäsä ja jokaisessa täytettäväsä työpaikasa. Oikia ihminen oikiaan paikkaan on meijän pääpointti edelleen.

– Ootamme vuotta 2023 mielenkiinnolla. Ammattitaitoine porukka toimistoilla sekä työmaille ja teollisuuteen palakatut ihmiset hoitaa hienosti hommat. Luottavasti uuteen vuoteen siis.

– Kiitos kaikille vuojesta 22! Levätkää jouluna, katelkaa NHL:ää ja ottakaa uusi vuosi 2023 positiivisin mielin vastaan.

Terveisin

Vihelän Jari, toimitusjohtaja NJC:stä

Seuraavaksi: Tj-Jarin tammikuun terveiset

Lue uutinen